Sunday, July 21, 2013

Kalau laaa .. Eceh !

Assalamualaikum



Selamat menyambut bulan ramadhan.. Wah indahnya bulan nie, banyakkan buat amalan yang baik-baik, tinggalkan dulu amalan yang jahanam tuh.. Haaa, Agaknya tak terlambatkan aku wish..heeee






Kalau laaaa...........




Yey, impian aku sejak kecil lagi ingin memiliki kereta berjenama, at least proton or produa.. tapi kalau dah bergaji 10 ke 20k ape barang proton ? Haaa, belagak siooottt.. of course prefer kepada yang lebih berkualiti rite? 







Aku memang sangat mengidamkan kereta BMW .. jarangla aku lihat kereta jenama BM nie reka bentuknya aneh, selalunya luar biasa.. waaa~ teruja bila melihat..heeeeTapi kalau setakat kerja pencacai atau seadik beradik dengannya memang impian hanyalah impian tak akan menjadi reality pooonnnn..



menerujakan sungguh, Heeee

Alaaaa dapat lambang dia pun jadi laaa.. Hehe

Tak nak BMW pinjam, nak yang real.. Haha


Selamat berpuasa muslimin dan muslimat .. Ingat PUASA itu wajib.
heeee


3 comments:

hana hadi said...

hana berangan nak ferrari.. ada bebarapa entri hana selitkan pasal ferarri..beragan je lah..

zakirul rahim said...

Hehehe, Okay laa tuh.. dengan angan2 tuh laaa kita akan berusaha untuk mendapatkannya.. =D

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...