Saturday, October 23, 2010

Hari Yang Dinanti-nanti

                 Pada 24/12/2010 aku akan bercuti ke sabah.xsabar giler aku nak g cuti,saper nak ikot??huhuhu,kalo nak ikot bayar ar tambang sendiri,lemak aku nak support.aku g sabah cos aku nak g umah abg aku,maklum lar cuti sekolah,selain tu jgak aku nak g jalan kat sabah tu,mase tahun lepas aku pegi jugak tapi cume sempat pegi kat kote kinabalu jerk,xsempat nak g aner2,tapi kali nie kalo aku ader rezeki aku nak g semporna.sbb kater member abg aku kat saner best,tapi xtahu lar....tapi seblom cuti aku harus abiskan pekse dulu.sbb banyak lagi exam yang x abis lg.hhhhuuuurrrrmmmmmmmm....bosan betol lar nak  pekse,aku xsuker pekse,bosan,tapi nk buat mcm maner kan..kater student.  

2 comments:

hakimi said...

hu3,,nnti msti xsmpt mkn tepong,,

zakirul rahim said...

hahaha...of course

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...