Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

assalammualaikum




BEN ASHAARI

kenapa blog aku perlu dikritik ?

okay..tetiba rasa nak join ini segmen by abang ben..sebab apa?sebab dah tiba masanya untuk aku tahu..apa masalah blog aku nie..dah aku nak tahu padangan dan kritikkan dari korang semua..



tolonngg bagi komen...pelesss..haha! ngade2..penampar sekali..

#hope dapat mengeratkan silahturrahim..huhu

sekian

38 comments:

NAL said...

hi, simple & nice blog..loading cepat..teruskan berblogging

jemput komen :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

Thanks , singgah and follow awak =)

FazWaNa WaHiD said...

erm... dah okayy... simple and nice.. btw, memang x wat pop up window for comment ek? ase nye lagi senang, and ramai yang nk komen nnt ^_^,,, sekadar berkongsi..

Mimi Suke Cupcakee said...

simple and nice :)
keep it up ye dik ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

^_^ Zaza Nur Iman said...

blog awk pun simple...semua ok :)

cikyuz said...

uit..uit...simple blog...suka baca ;)

Hafizzi Aziz said...

simple n nice..

Cik Anis said...

nice blog.. tp macam lambat loading jee

Miss Al said...

walaupun simple tp still ramai follower. bagus2. i like..hihih. keep it up ^__^

Muhamad Azam said...

Nice blog, blog archive rasanya elok letak atas sikit tak terlalu bawah, senang nak chek entry sebelum ni


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

NoRaQiLah JohaRi said...

AS SALAM =)

thanks sudi singgah blog saye..
header comey =)
cube awk tmbah background yg simple..
msti ag comey kn =) anyway..keep on blogging =D

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

nuhara said...

thks sbb sudi singgah blog buruk hara :)
blog awak simple sgt suka header pun nice :)
p/s:header xpandai nk reka tue pasal letk gmbr
sendiri :) follow sini :)

Yuyu Ashari said...

hai, blog ni simple n nice. tapi, tukar la fibox tu jadi box yg lain. haha. sebab fibox slalu trouble la, tkot org yg singgah blog awak takleh tinggalkn jejak.

thanks kritik blog yuyu. :)

AlyNn NyzAa said...

bl0g ni da simple n nice..tp fib0x tu kalau leh try tukar ngn yg laen...sy sllu trouble lau nk tingglkn jejak kat blog yg guna fib0x
:(

btw da follow cni :D

sukagelak said...

thanx komen blog saya..
tuan punye blog ni mesti simple orang nye :)

Silent Thinker said...

terima kasih jenguk blog sy..
blog awak ok.nampak simple..
pada pandangan sy blog achieve tu letak ats sikit..
so senang nak carik...yg skrg ni kena scroll sampai bwah kan..
dan sy cadangakan komen awak buat pop up..
hanya pandangan je ni..


happy blogging..=)

ikhlas dr Silent Thinker
http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

arasewel said...

Thanks sudi singgah blog ara

Blog lelaki terkemas :D

shar90 said...

woot... tq singgah, blog ni pon dah ok, simple, senang load :)

http://shar90bez.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

hye..dari segmen abg ben..
kalau sudi kritik blik blog dya ye..:D
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

simple dan ringan..
cuma buat lah sroll bar utk blog achieve dan bloglist..

Izzah Dejavu said...

salam .
blog nie dah okei n simple .
xserabut sini sana .

btw , thnks komen blog saya . ^-^
keep blogging !

Dieyna said...

thanks singgah n bg komen kat blog.. jawapan kepada soalan =, kenapa tak letak shoutbox.. sebabnya nak suh rakan blogger tinggalkan jejak kat entri.. barulah meriah entri sebab ada org komen hehe

blog ni simple, tak serabut or terlalu banyak kaler.. kira oke sangat2..

Eyqa Hasnan said...

okay cuma warna tak terserlah --'

Zamani said...

Ringan, Mudah loading, & pada Zam, boleh serlahkan lg blog dgn background yg cun ;)

Thanks ae dtg lawat Zam td ;) Semoga sukses dlm dunia blog ni ;))

FazWaNa WaHiD said...

senag untuk mengomen ^_^.. nice.. keep it up..

SA said...

nice blog, entry menarik. keep up good work :)

Cik Kay Jue said...

blog awak ok.. simple.. :) thnks singgah blog saya.. :)

Ain Zuhairi said...

Thanks sbb singgah blog saya. Anyway blog awak ni just simple. Kalau boleh background tu tukar la lain. Yng bercorak skit ke, baru ok.

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas dn masih byk blh dprbaiki sbnrnye :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Mohd Billy said...

salam.. best blog ni..loading pun ringan jer..entri menarik cuma background kaler klu blh tukar..tp x tukar pun takde mslh hehe..thanks bg komen kat blog sy :)

kpd yg lain,silalah kritik kat blog sy
http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

charmyiex said...

salam, singgah dr segmen abg ben..tq komen..kite follow dah..meh nk komen cket..

dr segi susun atur,agak kemas..cuma color tu cuba cari kaler yg sesuai dgn diri dan design atau template yg match with ur personality..tu je..happy blogging!

Mr iZzo (^^,) said...

cantik, simple dan mudah, terbaik!

thanks kritik blog Mr.iZzo (^^,)
themrizzo.blogspot.com

fizafantagirO said...

salam .. aii .. macih singgah blog sy =)

blog awk simple & kemas . loading pun laju =)
Happy Blogging yer .

Srikandi Bonda said...

Thanks for coming Sb punyer blog. Nice blog. Keep it up! ^^

kikilala said...

simple blog. headernya semat orang nya :p hihik.

K O R I E said...

salam,
hum, xsuka blink2 warna biru yg keluar masa cursor bergerak.

yg lain ok jea

Cik Ayu said...

simple n kemas..

mekasih ye singgah kritik blog akak

happy blogging

cik comey said...

sori lmbt plak dt bg kritik..tp xpe, xde apa nk kritik pun..sumer ok jer...simple n senang nk baca..cume kisah silam tu letak atas skit kot senang nk klik2 entry2 yg lepas.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...