Tuesday, December 20, 2011

jom cium!! 18sxx

assalamualaikum


hello peeps!


selalu bercium atau selalu bercumbu?hah! macam nak kena penamparkan,bercium dengan bercumbu sama lah ngek..ngak ada bedanya dong..hamboi,jadi mak endon pulok!


okay-okay,cium? mesti pernah buat bukan,tak kira lah cium halal ker haram ker,haruslah korang pernah buat..
nah aku bagi korang sedikit info tentang cium mencium nie..fakta ciuman.

1) Lelaki yang melakukan ciuman dengan romantik adalah untuk tujuan mendapatkan seks atau untuk tujuan untuk berbaik-baik dan berdamai.

2) Wanita pula, bercium bagi menilai lelaki. Sekiranya wanita bersungguh dengan hubungan itu wanita akan melakukan ciuman itu lagi. Secara umum, ciuman adalah penting bagi wanita berbanding lelaki.

3) Setiap pasangan bercium akan memindahkan anggaran 9mg air, 0.7 protein, 0.18 bahan-bahan organik, 0.71 lemak, 0.45 garam apabila pasangan melakukan ciuman dengan mulut dibuka.
*
kesimpulannya cium banyak kali boleh buat anda gemok..haha

4) Setiap ciuman memindahkan bau, rasa, bunyi dan rasa sentuhan yang memberikan kesan kepada pandangan individu kepada individu yang dicium. Yang akhirnya putuskan sama ada mahu bercium lagi.


5) Wanita mudah tertawan dengan lelaki yang mempunyai kelainan daripada segi genetik dengannya.

6) Ianya dikesan dengan bau sewaktu bercium.

7) Ciuman akan meningkatkan serius sesuatu hubungan atau mengakhirnya.

8) Ciuman yang biasa dilakukan dipanggil "French Kiss"

9) French kiss mengerakkan 29 otot di muka.
*bagus jugak ye ciuman ini,kalau macam gini,ciuman merupakan satu senaman yang baik untuk otot muka dan mengelakkan tua..haha

10) French Kiss akan menghasilkan rasa berahi seks kerana ia dilakukan dengan mulut terbuka dan lidah boleh disentuh antara satu sama lain.

11) Philematophobia adalah individu yang takutkkan ciuman.

12) Ciuman boleh mengandungi sehingga 278 jenis bakteria.

13) 95 Peratus bakteria tidak merbahaya. Ciuman turut meningkatkan sistem pertahan badan kita melalui pemindahan bakteria
*ini namanya bateria baik hati..huhugosok gigi dulu,sebelum cium..hahajangan makan,makanan yang berbau busuk,nanti pasangan tidak ada selera nak bercium..haha


kesimpulannya,berciumlah dengan penuh kasih sayang dan bercium dengan insan yang halal sahaja.! yang haram,jangan..dosa tahu..sekian

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...