Saturday, December 31, 2011

Azam baru?perlu ker?

assalamualaikum


hello peeps!


lagi beberapa jam sahaje nak melangkau ke tahun baru dan memulakan semuanya baru..azam baru,hidup baru,baju baru,awexs baru,dan segala-galanya baru kononnyalah kan~..bila tahun baru nak menjelang tiba mesti orang akan berpusu-pusu di facebook mengatakan 'ape azam baru korang'


nanti mulalah menimbulkan pelbagai azam yang bila kita baca..wow! tinggi tuh azam kau mat..!tak salah nak meletakkan sesuatu azam yang tinggi..dan aku tahu enampuluhsebilanperatus antara korang mesti tak menunaikan azam yang sebelom nie..betol tak?samalah seperti aku..haha!


selama aku hidop tak pernah aku berazam,sebab tuh aku jadi kurang asam..haha!tak ada kena mengenekan..ok abaikan


now,antara impian artis untuk tahun 2012..










so?back to topik,perlu ker AZAM?? from my opinion memang perlu,sebab supaya ada tujuan hidop..tapi kalau kau tak cuba nak melaksanakan azam kau tuh,serupa tak payah ada azam yer dak..


actually,azam nie suatu semangat permulaan yang baik untuk diri..tapi kalau start dari awal azam kau dah merepek..memang tak ar kan..


okay! Happy New Year 2012..semoga tahun baru ini lebih banyak kenangan manis..amin..


sekian..

2 comments:

Nur~chan said...

lucu betul lah dialog tu~! wat sndri ea?

zakirul rahim said...

a'ah..buat sendiri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...