Saturday, January 7, 2012

nak kurus?kat sinilah tempatnya..

assalamualaikum..


hello peeps!


well,setiap manusia tak pernah puas dengan apa yang mereka ada..contoh,kau ada iPhone 4s baru,aku pun mesti nak ada jugak..eh?eerrk!betul ker aku bagi contoh..ahhh! balun aje..ok fine..orang kurus aku pun nak kurus jugak..=(
buat muke..lempangkan


now sejak duamenjak aku dah menamatkan pengajian di sekolah nie..lemak yang ada dibadan aku nie pun mulalah bermaharaja lela..aku konfiuslah dengan diri aku nie,naik senang tapi bila part nak turun..omak aii..susah bebenoh..


tapi nak rasa jugak jadi kurus kering!haha..lagipun banyak baju yang aku dah tak boleh nak pakai..ohh no..nak jerk aku derma kat rumah-rumah kebajikan..amal jariyahlah katekan..




bakal-bakal jadi TOUGH!haha

so ada tips yang berguna untuk korang jugak..walaupon tak berapa nak tips sangat..faham?jeng jeng..


yang pertama:




yang kedua:


yang ketiga:




yang keempat:


yang kelima:


bersenam,tak kiralah J-robik ker?
poco-poco ker?asalkan bersenam..tak payah lame
12 jam jerk sehari..haha..ala apa sangat 12 jam kan
macam 12 minit jerk..
HASILNYA..

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I

I
I
I
I
I
I
I
I
V
V

opps! bukan yang ini salah-salah..
hah yang
MACAM BAWAH NIE

I
I
I
I
I
I
V

HAH! amik kau nyah! elok-elok baju yang kau pakai size L
terus pakai size XXL..sebab besar didada..
nak sangat tough kan..~


haha..any tips untuk kuruskan badan?


sekian..

4 comments:

Siti Nadzirah Zakariah said...

poyo lah kau kirul !!!

ainol akasyah said...

hahaha boleh jadi jugak tips2 ni yer jemput join SEGMEN : COVER PHOTO TIMELINE PALING AWESOME?

Nur~chan said...

sokong nad <==== poyo lah!

zakirul rahim said...

poyo pun poyolah..ade aku kesah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...