Thursday, January 19, 2012

rokok,rokok,rokok..tak ada benda lain ker?!

assalamualaikum..


hello peeps!


merokok!perokok! same jerk..ape keistimewaan rokok?anje rasa,eh! anje pulak..aku rasa tak ada keistimewaan pun..kesengsaraan adalah..so kenapa masih ada lagi orang yang merokok..sometime rasa panas baran jugaklaa bila berada dikalangan mereka yang merokok..agak rimas..dan susah nak bernapas..


rasa macam nak bagi buku lali makcik jiran sebelah rumah aku jerk dekat muka orang tuh..! lemas!rimas!panas! tak kesian ke kepada kami nie yang tak merokok..=(




tengok..dah nak mati pun sanggup nak merokok lagi..mintaklah Al-Quran ke nak bace..nie tidak,rokok yang dicarinya..bismillahirrahmanirahim..hah!kan aku tak boleh tengok orang nak mati nie..ada aje nak sedekahkan Al-Fatihah..hehe






tak ada nya istilah dewasa ke ape ker?nampak macam kuno adalah..tapi sekarang,kanak-kanak kecil pun ada yang merokok! hah?tak caya..emm..tak payah lah nak buat muka cute sambil teperanjat..yee memang ada..tapi siapa?tak tahulah..anak jiran mokcik sedara mara kau kot..hehehe




sekarang tidak teteran lagi..eh??errk! tidak terperanjat lagi..aa,baru betol..bila golongan wanita pun merokok..dah jadi satu trend kot masa kini..


"LU KIAH RONGGENG tak merokok ker hari nie..tak trendlah kau nie kiah..tengok macam aku..satu hari 2kotak rokok dunhill aku hisap.."


"JAH MENTEGA DI GIGI,aku nie nak hidop lame..jadi aku taknak amik jalan-jalan ringkas nak ke Alam Barzah nie..lebih baik duit untuk rokok tuh aku labur ke sejuta ringgit money drop! eh..eerrrkk!! "


so..pikir-pikirkan...


#tulus ikhlas..
sekian

6 comments:

G@D!z$ said...

x suka bila cium bau asap rokok...tp yg tu la ari2 kena hadap...huuhuu tensennnn

Cik tikah said...

benci perokok!

zakirul rahim said...

Gadis: hehehe..marahlah siapa yang merokok tuh..ke bagi pelempang sekali..hehe

zakirul rahim said...

Cik tikah: yeah! samelah titew..benci perokok serta keturunannya! hehe

Nur Aischa said...

sama lah,sesak nafas ni kalau terbau asap rokok.. tak suka rokok! haha

zakirul rahim said...

Nur aischa: tak suke??nape ketawe??huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...