Friday, January 13, 2012

Selamat sampai! finally.

assalamualaikum..


hello peeps..


Yeah! now I was in sabah! really miss sabah after almost 1 year aku tak pergi sini..but there was no significant change pun..tapi adalah siki-sikit..tak macam dolu-dolu..


Alhamdulillah,aku sampai dekat Sabah jam 2.30p.m..it long journey okay..even duduk jerk dekat dalam kapal terbang tapi kepenatnya terasa macam berlari 2km..huh! sungguh penat..


tapi paling teruja lihat Gunung Kinabalu..wow,really nice..






sampai jerk dekat Airport sandakan,Sabah..my brother dah tunggu dekat pintu keluar..after ambil bag..terus menuju ke Pasar untuk beli barang-barang masakan..yelah! takkan pergi pasar beli exzos motor kot..perot lapar masa tuh..


Nama pasar nie BDC..aku pun tak pasti ape maksud BDC tuh..tapi barang dekat situ sangat murah..ikan-ikan,sayur,udang,ketam,dah pelbagai jenis ikan yang pelik-pelik ada di situ..










Setelah shopping sakan di pasar..errkk! lain jerk bunyinya..hehe,terus blah balik rumah..then mak aku masak..wow! sangat fresh ikan-ikan dekat Sabah nie..terasa kesegarannya..


Memanglah aku balik johor jadi ikan buntal..asyik makan jerk dekat sini..haha..


ikan buntal comell..haha!

wait for the next entry..okay!


Sekian..

5 comments:

syafiqakarim said...

syukur selamat sampai.
jgn lupa ole ole ;p

Nur~chan said...

hah dah gi oversea? bgslh slmt smpai... jgn lupa souvenir utk kita~

zakirul rahim said...

syafiqkarim: hehe..wah nak ole2 nie..insyaAllah..

zakirul rahim said...

fatin: dah..12jan arituh..thank you..souvenior??erm..insyaAllah..hehe

Nur Aischa said...

bestnyaa, nanti jgn lupa ole-ole ya :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...