Tuesday, January 24, 2012

Blogwalking yang gile babeng!tak suke!!

assalammualaikum wbt..
(tak jawab dosa kalau jawab sayang =)hehe


hello peeps!


dalam beberapa minggu nie aku adalah mempunyai kerajinan yang tahap maksimum untuk berjalan-jalan dari blog ke blog..sebab ape? internet aku nie laju sikit..kalau tak lembab macam siput! 


so sepanjang aku berBlogwalking nie aku perhatikan pelbagai ragam dan jenis blog yang bagi aku..errrk!












YANG PERTAMA---> lagu yang berada di blog yang menganggu..


okay! aku diantara mereka yang tak minat mendegar lagu semasa membaca..kekadang menganggu..bukan kekadang,selalu ..kalau lagu tuh slow tanggap leleh kira okay lagi..tapi kalau lagu dah macam rock kapak macam mane nak bace??


betol tak??yang lagi sedap tuh ada pulak lagu hindustan..omak aii..pening kepala..




KEDUA---> tulisan yang sukar dibaca




hah! ini lagi satu hal..bentok tulisan..menyeget sana..membengkok sini..susahlah nak baca..serius..susah tau..topik dah menarik..tapi bila nak baca..alamak tulisan..! terbantut nak baca terus tekan pangkah..






KETIGE---> short form yang memeningkan






saya tahu awak ada boyperen..tapi janganlah perkataan tuh terlalu pendek dan sukar untuk dibaca..adakah itu blog untuk kau sahaja yang baca??errkk!






KEEMPAT---> blog terlalu serabut dengan pelbagai gadjet!




sana sini ada gadjet..plus pulak dengan macam-macam..kalau letak gambar okay lah boleh aku layan gambar ini tak..macam-macam diletaknnya..pelik-pelik pulak tuh..


KEELIMA---> blog sukar dibuka a.k.a berat macam 80tan!












so inilah antara yang aku rasa errrkk! tak suka bila nak blogwalking..bagi aku lagi simple lagi bagus kot..sebab memudahkan orang untuk membaca..kita as a blogger memudahkan orang untuk bukak blog kite bukannya menyusahkan..that my opinion..


sekadar bagi pendapat dengan ape yang aku dapat untuk beri pendapat kepada mereka yang dapat?? errkk!!=)


kalau ada rasa aku nie terbajet ker ape..i'm so sorry ye..bagi pendapat..tak salahkan kawan-kawan..alalalala tomei-tomei..hehe!


#entry yang mengong


sekian..

7 comments:

Amirah Fisra said...

hahaha, banyak jugak blog yang macam tu.. xpe lah, nk buat cane -.-'

Nur Aischa said...

hahaha aisyah pun sama, bila bw kan mesti tutup lagu dkt pc ni dulu. kalau tak mmg serabut kusut habis lah nak baca blog org smua,habis mood hilang. kahkah. tp kan paling risau yg kelima tula, takut blog jadi berat.. :(

zakirul rahim said...

Amirah: erm..tuhlah..nak buat macam mane kan..terima jerklah yang seadanya..

zakirul rahim said...

Nur Aischa: erm..tahu tak per..tapi saye bukak blog awak tak delah berat sangat..sedang elok..huhu

Beckhrooy said...

lagu tu yg plg x tahan, lbh2 lgi yg autoplay

..cik hana.. said...

hahaha...betul2...tapi nasib baik sebelum bw cik hana akan off kan speakers dulu baru la best bw..x dengar apa2 pun :P

Nur~chan said...

hahhhhhhhh SETUJU 100000000000% ~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...