Wednesday, January 11, 2012

Bercuti!! horeey..asyik bercuti jerk kan...

assalamualaikum..


hello peeps




orang sibok bersekolah aku pun siboklah nak bercuti..haha..yeah!well dah lama aku memerah otak untuk belajar..so this timelah untuk aku berehat..mereleasekan tension..aku akan bercuti ke sabah!memang tak ada tempat lainlah aku nak pergi lagi..
memang tiap-tiap tahun aku akan ke sabah sajelah..






my flights esok jam 9 pagi dari johor ke kota kinabalu..kemudian flights yang ke-2 jam 1 lebih kot dari kota kinabalu ke sandakan..actually aku malas nak berjalan-jalan nie..tapi atas tujuan aku hendak membuat lesen kat sana,so terpaksa pergi..aku pergi bersama-sama my mum..berdua jerk..tahun lepas seorang diri kali ini bersama mak aku..


it quite long time jugaklah aku kat sana hampir 1bulan lebih..after semua selesai..barulah aku balik JB semula..


Doakan for our safe journey and doakan jugak segalanya lancar okay..amin..



macam mana dengan blog???


hah! jangan takotlah wahai pembaca setia..ade ker?aku akan updated lagi..updated seperti biasa..okay! tunggu entry yang seterusnya yang bakal dibuat di Sabah..yeah! babye..


sekian...

4 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

sabah best ngan fresh sea food :D

Nur Aischa said...

wahh sronok lah ya! zakirul org sbh ya?? best ohh :D nanti balik sini bwk ole-ole n jgn lupa update ya.

zakirul rahim said...

Asrul: yeah memang betul..memang kaya dengan fresh sea food..tuh yang bila balik Johor badan mendadak naik..hehe!

zakirul rahim said...

Aischa: erm..yeah! memang seronok..tapi dah boring asyik pergi sana jerk setiap tahun..ehh taklah saya orang Johor..anak jati Johor..hehe..ok2 insyaAllah..saya bawak ole2 khas untuk awak..haha..yee..saya akan updated selalu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...