Sunday, December 11, 2011

lama cuti dan sambung semula..

assalammualaikum..!


hello peeps..


lama dah tak bersua dan berkongsi cerita yer dak?
so now i'm come back again..after hampir satu bulan berperang di medan
peperiksaan..alhamdulillah peperiksaan yang paling penting dalam 
hidup aku sudah berakhir 5dis lalu..tapi bagi mereka yang belum habis tuh sian dey loo,..aku dah senang lelang dah nie..haha![jahat gitu]


sangat lega,happy dan lepas segala-galannya walaupun satu hari nanti aku
akan merinduinya..so,just tunggu dan lihat keputusannya dalam bulan 3 atau
akhir bulan 2 kot..tak tentu lagi..mengharap dapat banyak A..amin,,


hampir 1 bulankan aku tak edit blog buruk aku nie,so dalam
masa itu banyaklah peristiwa penting yang aku tak dapat nak wish
kat sini,so masa sekarang aku nak wish..


*tahniah buat pasukan malaysia kerana menjuarai pingat emas dalam sukan sea di palembang indonesia..sangat bangga dan happy tengok malaysia menang!


*salam maal hijrah to all muslim..rasanya tak terlambat kot aku nak ucapkan..hehe


Now,insyaAllah aku akan active mengedit dan mengfollow blog2 yang menarik
dan akan selalu blogwalking insyaAllah..tak tahu nak cakap apa lagi
sebab otak dah mengong..lagipun idea-idea semua dah beku..haha


see next time..


my birthday today! 11.12..hehehe..genap 17..
sekian..

1 comment:

Nur Aischa said...

hahaha aiyoyo welcome back to blogging wolrd zakirul :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...