Monday, November 7, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha dan lembu ganas!

assalamualaikum..


hello man!
yer,aku tahu..memang korang rindukan aku kan..heheperasan dey kamu
i'm so sorry because dah lama aku tak buat entry baru untuk korang semua..!bukan ape.busy ar..banyak sangat kerja..so faham-faham
jerk lahkan..lagi-lagi spm dah nak dekat! memang busy..


dalam kesibukkan aku nie,aku nak wish selamat hari raya aidiladha to all
muslims in malaysia dan in the world! walaupun dah lewat tapi tak salah kot
aku nak wish..hehe..



ingatkan nak wish semalam tapi semalam sangat sibuk dan penat..sebab my
family buat korban sunat tahun nie..first time buat..so agak excited..hehe


penat nak taip panjang-panjang kita layan gambar jerk ok!


inilah lembu yang kami buat koban sunat..
sangat ganas,garang, dan ghairah!haha

masa untuk menumbangkan lembu yang sangat garang.
jangka masa yang diambil untuk menumbangkan lembu ini
hampir1 jam..ko bayangkan betapa kuatnya
lembu jantan ini..sampaikan my uncle kena sondol
denganya..kesian...

akhirnya dengan berkat dan kejasama orang-
orang sekeliling lembu itu tumbang jua..haha
padan muke ko wahai silembu.!tapi
walaupun telah ditumbangkan lembu ini masih 
berupaya untuk bangun tahu..sangat ganas!
tengoklah mata die,,macam tak puas ati jerk..

orang semua penat menumbangkan lembu aku
cuma tengok.,haha! tapi aku tolong jugak ok!

kepala lembu!
comeyy! hehe..

isi dalam perut lembu..ada hati,ada usus
ada jantung ada 4 perut
dan macam-macam..

jiran-jiran sibuk melapah daging
untuk diagih-agihkan kepada orang ramai
penat woo~

hehe..ganti teliga baru!
sekian.~


spm dah dekat tinggal 6 days..blog akan rehat dan akan disambung bulan 12nanti,insyaAllah...doakan yang terbaik untuk aku..semoga aku dapat result yang sangat cemerlang nanti..amin..


thank you singgah and have a nice day..

2 comments:

Prince Patrick said...

Iiiii seram aku tengok...mesti aku pengsan 5 hari kalau tengok live....

YNA said...

salam kenal dik :)

good luck for spm ya? :)

salam aidil adha juga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...