Thursday, March 8, 2012

Akan perbaiki apa yang kurang..thank you!!

assalammualaikum






beberapa hari yang lepas aku ada join segmen dari abang ben iaitu  Segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU..so banyak feedback yang aku dapat..syok jugak join segmen macam nie..first time aku join segmen dari abang ben..




serba sedikit komen-komen dari mereka..~













banyak feedback yang positif dan feedback yang membuatkan aku..ohhh..macam gini..kena ubah tuh,,kena ubah ini..kalau aku tak join agaknya aku tak tahu apa kesilapan aku kan,kan..


so..thank a lot yang bagi kritik..insyaAllah aku akan baik pulih blog aku sikit demi sedikit..alrigghhhtt!!




sekian

3 comments:

Rozuan Ismail said...

bagus sebenarnya org kritik.at least kita tahu kelemahan kita

Cik Kay Jue said...

CKJ da 3 kali join. masa first time memang banyak komen dan kritikan sebab masa tu newbie sgt2 kat blogger.. tpi untuk kali ketiga alhamdulillah... ok.. bagus kan abg ben buat segmen ni.. :)

Mimi Suke Cupcakee said...

alamak . ade pic i laaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...