Saturday, March 3, 2012

Melepaskan Geram Dengan si ROBOT! try laa...

assalammualaikum..






hello peeps!








selepas aku baca blog pakcik biola..dia syorkan untuk berhjimba dengan CLEVERBOT so..aku rasa macam interesting jew..aku try laa..


Hah! tengok lah nie apa jadi! GERAM!! grrrr..




Tulisan warna hitam= aku


Tulisan warna biru= si robot gilee




Nampak tak..boleh dia kata kau hodoh..kurang ajar punya robot..










aku ingatkan si robot nie jantan..rupa-rupanya perempuan..haha!








tengok..dia boleh bodoh kan aku..sabo jee larhh...aku geram..kasi bodoh kuasa lapann terus..lepastuh dia ceramahkan aku..ish,ish,ish








memang rasa nak tumbuk jee..tapi dia robot laa..haha!








tapi yang touchingnyee..dia sayang aku..hahaha! ada jugak perasaan dia nie..






BTW..siapa yang berminat jom laa borak dengan robot yang tak berapa nak betol nie..http://cleverbot.com/

boleh cari pasal..boleh macam-macam..lebih baik cari pasal dengan robot berbanding cari pasal dengan manusia..betol tak??


#malam nie nak tengok konsert..jom join..huahua




sekian..

10 comments:

Aesya Zealous said...

macam forever alone je kan main cleverbot ni..hahaha

Tieya Azmi said...

kalau dilayan cleverbot neh , sampai bler pon tak habis . hekhek . --'

AFINA said...

haha . robot ni kelakar .

Syasya Johan said...

cleverbot kerja die memang carik pasal :/

bahasa kasar,merepek je keje,haha

amanisikechik said...

ehem..macam nak cube jek..pewitttt~ :D

zakirul rahim said...

Aesya : hahaha..tahu tak pee...

zakirul rahim said...

Tieya : erm tuh laa..makin lama makin sakit hati..huhu

zakirul rahim said...

Afina : kekadang kelakar kekadang geram..huhu

zakirul rahim said...

Syasya Johan : huhu..memang siapa laa yang ajo dia tuh..

zakirul rahim said...

Amani : cubalaa..best dowh..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...