Saturday, June 1, 2013

Assalamualaikum 'JUN'

Assalamualaikum
salam sejahtera




JUN ? bukan junaidah,junut,junah dan sebagainya tetapi JUN, JUN, diulang kembali JUN.. (bulan jun laaa) rasa seperti baru semalam bulan Januari, begitu pantas masa berlalu, 





Well, seperti biasa mengharapkan sesuatu yang lebih baik dari bulan yang sebelumnya dan mengharapkan juga datangnya bulan jun ini memberi tuah kepada guwa, kod-kod laaa orang datang rumah buat suprise bagi guwa BMW ..wahh indahnya dunia.. Berangan tahap dewa.. hihi

Apa yang lebih membanggakan buat julung-julung kalinya guwa buat entry di awal bulan.. heewww, yeee guwa tahu blog nie dah dipenuhi dengan sawang mawang..mawang tuh berasal dari perkataan mawas yang mempunyai wang.. hmmm, apa kaitannya? Choooiii ! =D

Sebenarnya tak ada benda yang nak dikongsikan melainkan tidur,makan,tengok TV.. boleh jee guwa nak share gambar, tapi gambar bangun tidur arrr.. siapa yang tengok gambar guwa bangun tidur konfirm lepas nie tak jenguk blog guwa lagi.. haarrrrrggghh.. pernah tengok beruang bangun tidur? hmm, aku ala-ala macam beruang tuh laaa.. tapi comel lagi sikit.. heeee~

cenggini haaaa~



Si beruang yang MALAS !
haha


so Happy Holiday buat budak sekolah, lebih kurang seminggu saja lagi cuti.. naik sekolah, struggle lagi.. huh! hehe .. student life.. normal laaaa.. kena terima seadanya..

thank you, see you again.. in sha allah.. :)


2 comments:

Nanung Nur Zula said...

dapet kejutan BMW car ? wow luar biasa !!!

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...