Monday, August 5, 2013

Iftar dan Berjimba.

Assalamualaikum.



Alhamdulillah dah hampir sebulan kita berpuasa kini tibalah masanya untuk bergembira ! Yahooo ! so, before meraihkan hari yang mulia tuh sempat jugala guwa bersama ex-classmate buat majlis berbuka di rumah cikgu guwa dulu..Alhamdulillah meriah gitu.. well dah lama kot tak jumpa, so memang kecoh laa suasananya, Heee


serba sedikit gambar sepanjang iftar tuh.. Heeee

Big family, lengkap mak abah, anak, cucu .. Oh yeay ?


Auw, awekssss , amani, guwa, zack..
mulut serong akibat ditampar bini ke dua .. haaa

Rewang-rewang sambil gosip, biasa ler gegirls.. Heeee




Memasing sebenar bawa makanan dari rumah, nak jimat laa katakan.. lagipun malas nak menyusahkan cikgu kami yang sarat mengandung so memang banyaklah jenis kuih muih, ada juga certain yang bawa mee, nasi etc.. guwa bawa kek batik je bro, hand made bukan beli.. tambah special bila guwa yang buat benda alah tuh.. Heeee.. Boleh jadi chef nie.. 



Gadis melayu wei ! memasing single.. yeke? Haaaa






Minah rempit yang paling terulung pada abad ini
ada bran? rempit bawa loyang wei, :D





lokman, kimi, aiman.. budak gila-gila.. heee

bapak orang main gelongsor..Haaa





guwa dan cikgu jasmin super five ! Heee



Sepuluh malam terakhir nie banyakkanlah beribadat kita kejar malam lailatulqadar tuh.. In sha Allah, jangan dok sibuk mencari baju raya sampai malam yang paling mulia tuh terlepas, ruginya.. bukannya setiap hari kita boleh dapat.. setahun sekali sahaja.. Heee ..



Harapan daripada guwa, next reunion boleh laaa ramai lagi yang joinnggg.. Heee.. Majlis iftar sebegini rupe mampu mengeratkan lagi jalinan kasih sayang antara satu sama lain disamping dapat mengeratkan silahturrahim..  Next time buat lagi ! yeah ! haaa.


Salam ramadhan :D 


klik dan like pages nie --->  zakirulrahim

2 comments:

Siti Nadzirah Zakariah said...

hahahah weh gambar aku tu buruk je semuanya!!

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...