Thursday, February 14, 2013

Entry tanpa arah ..brrrrr

Assalamualaikum wbt..
Salam sejahtera dan salam satu Malaysia..



Fuhhyoo.. lama tuh tak hapdated .. ! memang dah bersawang tahap dewa dewi laa kan ? ok.. guwa tahu itu.. 

Aku rasa masih belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat Tahun Baru 2013!
Kahkahkah.. kepala hotak berjambul laa tak terlambat.. dah masuk bulan 2 kot.. wawawa.. 

Kenapalah aku nie tak hapdated post baru je an.. Okay gini citenya.. well, as usually budak sekolah sudah tentu sibuk dengan homework yang melambak mengalahkan gunung-gunung yang terdapat didunia ini.. cikgu aku sememangnya baik hati..hmm.. so sejajar dengan itu apabila semakin banyak homework yang diberikan semakin meningkat tahap kemalasan untuk menghapdated post-post yang bermanfaat "sangat" .. nampak tak hipotesisnya kat situ ? bbrrrrr..

Selain itu, kesibukan dengan jawatan yang disandang.. hamboiihh ! disandang katanya ! wawawa.. jadi s/u nie memang banyak kerja.. hampir setiap minggu ade jee kerja.. tapi inilah nama nya tanggungjawab yang harus aku galas,gelas,gulas,golos...winkwinkwink..

Nah ambik nie.. rentetan reunion kali ke sejota ! fuhh.. =)


Konon candid tapi haprakk ! candid laa sangat
tapi guwa ? hmmm..

Ahli-ahli mesyuarat tingkap yang dipengerusikan oleh wanita ..
Mesyuarat dibatalkan ! yeah ! haha


Girls power ! yahoo~ 

Eh? handsomenya abang baju kuning tuh ? Weks ! =P


Terlampau ceria.. Inilah kanak-kanak ribena yang terlepas dari kindergarten..
security please !! haha

Masing-masing buat muka kiut .. inilah kami..

 

Aggrrhhhh ! dia telah meragut mata kiri ku..
jahanam! haha
Maaf entry ini tiada kesimpulan..wakakaka

Next weeks MUET test.. yes no thank you alright welcome.. okay tuh jee yang aku tahu.. =)

sekian..

4 comments:

Mrs Velentine said...

meriah..dah lam atak kumpul ramai2 dgn kawan

liyana awesome said...

keluarga bahagia, hahaha :)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...