Monday, May 28, 2012

Semua Nak "GILER"

assalamualaikum..








since dulu lagi kalau nak menunjukkan sesuatu itu best mahupun sesuatu itu terlampau banyak mesti ade word "GILER" ..it typical actually..aku jugak bila nak mengambarkan something yang banyak dan sesuatu yang best,mesti aku ade word "GILER" at the end of the sentences..






orang putih pun mengunakan perkataan GILER







mas perkahwinan pun digunakan jugak..ish,ish



saat-saat nak menghembuskan nafas terakhir pun
masih lagi gunakan perkataan GILER..haiyoo




Sakit pun giler



lama-lama konfius siapa yang GILER








apabila dah hari-hari cakap giler,terus jadi macam nie ----->








gambar nie memang betol-betol gilerrrrr..




sekian

3 comments:

Siti Nadzirah Zakariah said...

haha. giler noh gambar kaw ..

Nur Aischa said...

hahah dulu2 mmg suka sebut perkataan gila at the end of sentence. tp skrg tak dah. takmau lagi. hahaha

Hani Honey said...

naiss gilee!! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...