Friday, June 15, 2012

Harapan Buatku Disana .. Pewhh.! layan jugak!!

assalamualaikum




sejak beberapa hari nie aku memang minat  sangat laa dengan lagu ost bagi drama Seindah Sakura.. best bro lagunye.. 


Jiwang siot mamat nie?? haha! jiwang ker lagu nie..okay, bagi aku lirik die bermakna..liriknya bukan kosong,kosong *eh najwa latop pulak..huhu..maksud aku,lirik nya bermakna..buat aku  laa..tapi tak tahu laa buat kamu  orang semua..Ceehhh..kamu orang eh..tak blaa laa...huhu


layan sikit lagu nie..




lagu pertama 


Harapan by Mafa (vokal  bukan sekadar rupa) FT Ronnie




lagu kedua 


Harapan by Hyper act






best kan lagu nie..nenek-nenek pun layan laa lagu niee...huhu!




sekian

1 comment:

Nur Aischa said...

wahh zakirul minat juga ea dgn lagu tu hahah. first2 dgr lagu tu rasa mcm okay la, biasa jea. tp bila dah tgk cerita tu selalu and asyik dgr jea lagu dia, mmg best. sedap juga kan ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...