Friday, December 16, 2011

cara perempuan nak tunjukkan dirinya comel tetapi...

assalamualaikum..


hello boys and girls..


selalu tengok tak perempuan yang kurang kecomelannya tetiba nak jadi comel
dengan cara..


1.kata-kata


 well..kekadang seseorang perempuan nak comel melalui gaya percakapannya
konon-konon lah nak jadi comel dengan gaya bahasa yang konon kiut miut
tapi padahal para lelaki tak minat pun dia jadi macam tuh,.


kadang-kadang jugak ia menjadi over..dan membuatkan 'eeeuuuu'

2 tiru gaya artis




seterusnya..tiru gaya artis..mostly perempuan dekat dunia nie mudah terpengaruh dengan fashion artis..so untuk menampakkan dia lagi comel
dia tiru gaya artis yang agak comel pada dirinya,sedangkan tak sesuai..


3.edit gambar






hah! ini selalu kita lihatkan..perempuan mengedit gambar..mula-mula
tak ada apa-apa pun kat muka tetiba tambahlah bentuk love kat pipi
kononnya nak nampakkan dirinya comel/kiut..lepas itu tambahlah some of sunglasses kononnya nak nampak baik dan skema..sometime it will be okay..and sometime it to much..dan menjadikan gambar itu bertambah hodoh..


4 make up ala-ala artis korea kononnya
now..as you know..k-pop semakin digilai ramai kan..so mulalah menimbulkan
aksi tiru meniru..kekadang meluat jugak tengok kan perempuan yang pakai make up tebal-tebal nie..semata-mata nak tunjuk kat boyfriend or orang kat luar sana yang aku paling comel..hello..buruk lah..




but..tak semua wanita yang seperti ini..hanya segelintir sahaja..
but jadilah diri sendiri..tak perlu nak tunjuk comel,sedangkan anda tidak comel
dan anda boleh jadi comel bila anda tidak mengada-ngada untuk jadi comel..
huh..tak faham?? abaikan


sekian

3 comments:

Nur~chan said...

hahaha betul la tu... betul~!

Nur Aischa said...

kahkahkah hebat etri kali ni :D dah nama pun girl kan. hehe

zakirul rahim said...

hehe..thank you..betol kan.kan..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...