Sunday, July 1, 2012

Final Euro pagi nie! GUA pilih ITALI l!! HAHA

assalammualaikum




Demam euro dah nak sampai kepenghujungnya apabila sepanyol dan itali mara ke peringkat akhir .. DAMN!! potugal gua kalah..sedih kuasa lapan belas.. baru gua nak belagak dengan kawan-kawan gua yang menyokong german..


Btw.. GERMAN kalah jugak !! haha.. hari jumaat hari tuh,masuk-masuk jee dekat kelas terus pergi papan hijau! tulisss










sebab apa aku buat macam tuh ! sebab..dekat kelas aku almost 50% big fan of germany, so nak hotkan lagi perasaan kecewa dia orang aku tulis ar dekat papan hijau..








well ! betapa jahatnya gua dalam bab-bab menyakitkan hati kawan-kawan gua..


pagi nanti dalam jam 2.oo pagi live perlawanan akhir Euro 2012 antara sepanyol dengan itali.. Gua sebenarnya konfius nak pilih mana..jadi akibat itu hari aku tengok itali kalah kan german..so aku rasa itali ada kemungkinan yang tinggi untuk jadi Juara !!






siapa sokong ITALI???kite boleh geng!! itali dan portugal = PORITAL HAHA! nak jugaaa~




how about school?? tolak ketepi sekejap jee..after selesai sekolah adalah utama untuk segala-galanya..


adik-adik,jangan ikut perangai gua..tak elok di sisi undang-undang Euro..Ade ker??


target untuk itali 2-0 arr..bagi kaw kaw punye dekat SEPANYOL..HUA3


sekian

3 comments:

LoCk [@_@] AmZu said...

kirul,aku walaupon x brape nak sokong,tp ak sokong spain la,join sekaki dgan mak aku,bapak ak sokong italy,btw spain menang kot kalo ak yg sokong...hihihi

Mrs Velentine said...

haha..samalah kita tp spain menang bergaya lah..

Nur Aischa said...

haha tp italy kalah, spain menang~ :D apapun zakirul jgn sedih k.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...