Wednesday, October 19, 2011

aku jumpa orang terkenal..! bangge.

assalammualaikum..


hello hum?hehe..hum tuh ape? hum tuh,human..haha! gedikkan..lantak situ..


okay,cerita nie agak dah berkulat jugaklah sebab apa yang aku nak cerita nie terjadi pada hari sabtu minggu lepas.!kalau nasi goreng memang dah lama
basi,yer dak? okay! siapa yang tak minat cerita basi korang boleh tekan 
pangkah di sebelah atas komputer anda..oppss!


anda kenal wanita ini?


tahu ini buku ape?buku teks sejarah daa..
tingkatan lima..
buat pengetahuan anda sekalian umat..hehe! perempuan hebat di atas tadi
ialah Professor Datuk Dr. Ramlah binti Adam merupakan penulis buku teks sejarah form 5..dan dia juga merupakan sejarahwati negara..aii?macam pelik jerk kan serajahwati..yela diakan perempuan..hehe..dia seorang yang sangat
hebat dan sangat kagum melihatnya..

sedikit info mengenainya..
Prof Datuk Dr Ramlah Adam merupakan bekas profesor di Universiti Malaya. Kemudian dilantik menjadi Rektor Kolej Yayasan Melaka(2006-2009).
siapa yang pernah menduduki tingkatan 5,dia kenalah wanita hebat
ini,then siapa yang tak tahu,dia tak suka buka buku sejarah lettew!

dia datang ke tempat aku sebab ada satu majlis sempena bulan kebangsaan,
mula-mula aku tak kenal pun siapa dia nie,tapi bila pengacara majlis cakap yang dia ini merupakan penulis buku teks sejarah tingkatan 5 baru aku kenal,semasa majlis tersebut ada lagi tokoh-tokoh negara yang hadir,seperti Prof Dr Awang Sariya. etc..padahal ada 2 orang tokoh sahaja..hehe..

after selesai semua dalam jam 12 lebih kitaorang pulang then sambut birthday kawan aku! pewh! best giler..



amek kau! putih satu badan dek tepung satu kilo! haha..kesian kamu saiful
nizam..tahun lepas kena tepung+telur, tahun nie,bajet kurang sikit.tepung
satu kilo jadi lah kan..mula-mula manusia biasa tiba-tiba jadi albino pulak
putih satu badan! haha..by the way..best-best kenakan ko..padan muka!
puas aku..haha~(ketawe jahat)


ini gambar semasa semarak bahasa dan sastera.


me and hakimi..one of my enemy..haha
tak adalah..he was only one close to me..awesome!
selalu cari pasal bersama..berantakkan always!hehe

kononlahkan nak jadi penceramah macam ramlah adam
tapi bila jumpa orang sikit dah malu..sedeyh!!haha

adi,shahiful and me..muka semua macam
nak kena siku..haha!

that all guys!..
sekian.~


have a nice day..and have a nice life..

1 comment:

Nur Aischa said...

wahh seronoklah dpt jumpa penulis buku teks skrh form5 :D (padahal tak berapa kenal pun) haha.

kesian member tu..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...