Thursday, February 23, 2012

status yang biasa di Facebook..naik muak dah!

assalammualaikum..






hello peeps!






tempat meluahkan rasa tak puas hatinya dekat pakwe yang tercintun..you jump i jump also..but you jump first!


biar semua orang tahu yang pakwe die tak balas mesej die..dan yang lebih nak dibanggakan die ada pakwe..kononyee~








tempat melepaskan bosan..aku bosaaannnn! dengan status macam nie..tapi aku buat jugak..hahaha!!










selamat pagi..selamat tengahari?selamat petang?selamat malam?selamat jalan?segala-galanya selamat...




krisis pergadohan di pesebuk?well dah biasa sangat dah..sampai dah muak dah bila tengok status macam tuh..!








jumpe lelaki handsome pun nak bagitahu orang jugak.! aduhai..macam-macam












isu pakai tudung pun nak dibangkitkan..kalau tak puas hati..face to face..kalau macam nie boleh menimbulkan pergadohan..




Facebook laman sosial yang sangat popular..jadi gunakan kan dengan sebaik-baiknya..




sekian

1 comment:

QasehCinta said...

hahahaha...kelakar la.....^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...