Monday, February 13, 2012

Percutian yang sungguh-sungguh..haha! PART 1

assalammualaikum






hello peeps!


aku tahu aku dah lame tak buat entry barukan..ala 4 hari jee..belum 4 bulan..haha! okay..aku bukan saja-saja tak nak bagi entry baru..tetapi aku pergi BERCUTI.. huahua!


Aku bercuti di Semporna dan juga di Tawau,sabah..aku pergi hari jumaat..with my family and ada dua orang member abang aku..


EMMM..layan gambar jee laaa k..


masa nie singgah kejap dekat mane ntah..tak ingat..
but tempat nie memang sangat best,.
tenang jerrr..segar lagi..ada air terjun,




tengok tuh..tinggi bukan air terjunnye..
lawa dowh..rugi tak tengok..huahua



okay! yang budak pakai baju putih tuh
adalah model tangge untuk 2012..

I
I
I
I
I
I
I
I
I
V
V
Selepas 6jam perjalannan sampailaa di SEMPORNA Sabah..

taarrraaaaa!



Di Dragon INN..ini adalah resort atas air..
kalau korang pergi semporna mesti nampak resort nie..



Ini adalah bapak ikan..bukan yang baju putih tuh..
tapi yang sebelah tepi baju putih tuh...
baju putih tuh bukan bapak ikan..die tuh bapak AYAM..
hahaha



Okay ini adalah suasana dekat Resort nie..Cantik kan..
huhuhu



My brother and my sister in-law..baru lepas 
check inn..


Okay! itu seba sedikit gambar-gambar pada awal permulaan percutian kami..actually melambak gambar yang lain..tapi aku letak dekat PART 2 dan PART 3..tunggu yeee..


Entry kali nie nampak kuyu..tak bersemangat jee kan..sebenarnya aku penat sangat-sangat..semalam aku baru balik..mana tak penatnye dari sandakan ke semporna 6jam kemudian dari semporna ke tawau 1 jam kemudian dari tawau ke sandakan balik 7jam..


penat wooo...kalau jalannye okay tak per..nie jalannye macam ape..!




#entry yang lemah dan tak bersemangat
#ayat terabur
#tetapi masih bersemangat kerana anda semua..Thank you support me..!


Sekian

1 comment:

encik Cool said...

wah seronoknya bersantai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...