Wednesday, February 8, 2012

5 tabiat lelaki yang perempuan tak suke? betol ker?

assalammualaikum!!


hello peeps!




today! aku nak mengutarakan sedikit tabiat lelaki yang aku rasa perempuan tak suke kot! ini pandangan khas dari aku.




(1) Kuku yang panjang








(2) Bulu yang tidak ditempat sepatutnya










(3) Nafas berbau










(4) Masalah bau badan










(5) Rambut terlalu nampak basah




so? macam mane wahai kaum HAWA?betul ker? haha..ini just idea yang tetiba singgah di dalam kepala otak aku nie..


have a nice day to you! wawawa


nape?ohh..entry lain macam sikit eh hari ini? sajee..nak mengeluarkan bakat yang terpendam lama..napa gelak? sampai hati gelak lukisan gua..=(
korang tak tahu ker dulu gua raja melukis malaysia..TOP lagi..haha..BY the way..korang layan jerk arr..


#entry serba baru
#sorry gambar tak cantik..aku tangan bangku dalam melukis nie..=(


Sekian..

10 comments:

Rozuan Ismail said...

hehe.tapi kalau rambut kering sgt,tak hensem plak

aNereO UsitHe said...

betul...betul... :)

syasyajohan said...

memangla betul semua tu

zakirul rahim said...

Rozuan : hehehe..yeke?erm..betol laa..erm..separuh-separuh..sebelah kering sebelah basah? fair?hahaha

zakirul rahim said...

Anereo : betol eh? huhu..abislaa lelaki..hehe

zakirul rahim said...

Syasyajohan : semua betol? yes! citerasa awak memang terbaik laaa...huahua...

M@W@R Q@SeH said...

btul la tu...btw pndai gak melukis ek...

zakirul rahim said...

M@W@R : eh? hehehe..mane ade pandai..buruk tuh..kalau masuk pertandingan konfirm kalah..hehehe..by the way..thank you puji lukisan saya yang tak seberape tuh..wawawa

Shereen Yahya said...

betul :)

zakirul rahim said...

Shereen : hehehe..betul?? hohoho..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...