Friday, February 24, 2012

Ramai para lelaki jadi gila meroyan..kerana LISA..

assalammualikum..






hello peeps..






setelah aku membuat kajian yang agak terperinci jugak..aku mendapati bahawa ramai para lelaki yang berada diluar sana menghadapi penyakit GILA PLUS MEROYAN..akibat actress popular lisa surirumahtangga telah bernikah pada 23//2/2012 dengan pasangannya ZAKIRUL.eh? yusry laa..haha..


mari kita dengarkan luahan kata dari mereka..






























ABEY (abang)..cuba nak cakap kelatan kot..haha!




















Kesian bukan mereka..ada yang sanggup tolak lamaran dari artis yang lain kerana lisa..


kini sedikit gambar-gambar di Majlis pernikahan Lisa Surihani








































Alhamdulillah dengan sekali lafaz..merak sudah bergelar suami isteri yang SAH..boleh la pegang-pegangkan..




Semoga kekal sehingga akhir hayat..hope lebih ceria dan happy selalu..


#aku bila lagi..=(




sekian..

11 comments:

Rozuan Ismail said...

kelakar lah kau nye ayat2 tuh. propa lebih.huhu

zakirul rahim said...

Rozuan : hahaha...propa ke?

Kiera Zainal said...

Congrats too lisa dan kamu jangan bersedih okay. Sebab lisa pun tak pandang kamu. BHAHAHAHA!

zakirul rahim said...

Kiera : kiera? kira-kira dah bape lame hidup?hahaha..yeker? alololo..sedihnyeee..hahaha!

Aesya Zealous said...

haahha..untung lisa..untung yusry

Allya Riff said...

sama cantik sama kacak. untunglah lisa banyak peminat. kesian ramai yg frust menonggeng. hehe :)

zakirul rahim said...

Aesya zealous : masing-masing untung..hehe

zakirul rahim said...

Allya Riff : huhu..tahu tak peee..sampai tertonggeng2..tapi saya takkk..relax jee..hahhaa

ayie said...

haha nasib maya karin janda

zakirul rahim said...

ayie : tahu tak perr..huhuhu

✿✿mamAuni✿✿ said...

tahniah lisa & yusry..:D
folo ur nice blog...hit mee back..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...