Sunday, February 19, 2012

Yang dulu masa kecil kita buat tapi tidak sekarang..=)

assalammualaikum






hello peeps!






masa kecik banyak benda yang kita buat..kekadang pelik tahap gile babeng kan..tapi bila dipikir-pikirkan balik ada yang kelakar dan ada jugak yang memalukan..well~ it's normal laa kan..


Yang pertama








dulu nak pergi sekolah mak mandikan,bangun pagi mak mandikan,tengahhari mak mandikan,baru lepas main dengan kengkawan mak mandikan..kirakan masa tuh ada bos laa yang tukang mandikan..


Tapi kini tidak lagi!






dulu sarapan,makan tengahhari,makan petang,makan malam..semua nak bersuap..kalau tak bersuap tak nak makan..


Tapi kini tidak lagi!!










Dulu order jeee..nak cusu ape? cap gantung?cap tak gantung?cap tergantung?cap lembu?cap kambing? semua dapat..


Tapi kini tidak lagi!!


korang menyusu lagi ker sampai sekarang?kalau para suami tuh aku faham laa...hahaha!








Dulu kalau nak tidur jeee mesti nak tidur dengan mak atau ayah? kalau tak rasa macam tak best jee kan..~


Tapi kini TIDAK lagi!!






WELL~ masa berlalu dengan begitu pantas..


so? moral of the story dari entry ini..


HargaiLaaa masa.. MASA ITU EMAS bukannya SILVER..!




Sekian...

6 comments:

Rozuan Ismail said...

haha cumel je kartun tuh,walau sedikit lucah.hehe.rindu zaman kecik

zakirul rahim said...

Rozuan : hahaha! thank you..penat melukis tuh..hampir 2 jam..

QasehCinta said...

alaaaaaa kelakar la...hikhikhik

walaupun ada adegan 18sx...hehehe

zakirul rahim said...

Qaseh : hehehe..

syafiqakarim said...

hahaha ngenggggg.
nak mampus besaq2 mcm tu lagi.haha

zakirul rahim said...

Syafiq : hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...