Friday, February 10, 2012

5 tabiat lelaki yang perempuan tak suke? betol ker? part2

assalamualaikum!






hello peeps!




sambung lagi part two pulak kali ini..huh!ape? ingat drama jerk ada sambungan? entry gua pun ada sambungan jugak maaa..haha! ok siapa yang dah tertinggal part one..carilah sendiri kat blog aku nie..blog aku nie bukan besar sangat pun..cari-cari mesti jumpe punye..

okayS!!sambung...aku tak tahulaa betol ke tidak perempuan tak suka perkara macam ini..aku main bantai jerk sumbat! Jom layan~

1) Rambut yang langsung tidak bergerak






2) Terlalu banyak bintik hitam di muka








3) Gigi berkarat






4) Merokok






5) Daki-Daki




Aku tahu ramai golongan wanita yang cerewet..tapi nak buat macam mane kan?dah memang macam tuh..kalau tak cerewet tak namanya perempuan..yer dak??

so? para-para lelaki? perkara asas dalam menjaga diri penting..supaya perempuan terpikat dengan anda..huahua..


ADA sedikit pantun!


Anak kucing kena sengat
Kena sengat dengan kutu
Wahai wanita janganla memilih sangat
Takut nanti jadi ANDARTU..


tetibe main pantun-pantun pulak kan..ingat ini pesta PANTUN SEDUNIA ker??
haha..ok..sape berani balas arr??


#gambar tak handsome tapi tak bermakna tuan nya tak handsome.!=p
#nak bocorkan satu rahsie..Aku juara pantun peringkat antarabangse tau! *tipu..haha!


Sekian..

8 comments:

Natasya Naslin said...

hahaha =p ada gak btul nya..
no.4 & no.5 tu terbaek.. haha =p mcm mana lah awek x lari... adess ~

Atiqah ♥ said...

hahhaa.. kelakar lah! XD

zakirul rahim said...

Natasya Naslin : hahaha..tahu tak per..kan,kan,kan

zakirul rahim said...

Atiqah : hahaha..

KertasWarnaMerah said...

anak itik main guli,
anak ikan main upih,
walaupun seburuk mana namanya lelaki,
tetap jugak ada pompuan nak pilih.

:P

zakirul rahim said...

anak pak ALI main GULI
Sudah tentu Sekali

hahaha!

Anak kucing anak rama-rama
kalau ada jodoh memang tak kemana..

hahaha..main pantun dua kerat pulak yeee...

L said...

haha, adoi, patut la ramai yg suker kat aku... pergh...

jom jenguk2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/mudahnya-kau-tingalkan-solat.html

zakirul rahim said...

L : yeker??hahaha..untung laa ko,..wawawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...