Monday, September 19, 2011

i follow you,you follow i..Hampeh!

assalamualaikum.


perempuan
i follow you,you followlah i balik okay! manje tak-manje tak?Haha
gedik dowh!


lelaki
Oii bro! follow ar gua,t gua follow lu balik..!



nie ayat biasalah kita jumpa dekat-dekat mana pun,dekat
shout box ker?,dekat group blogger ker? konfirm ade..di jamin 100%!
kenapa ekh mesti nak mengejar follower? penting sangat ker?
tak rasa ker diri tuh macam ape jerk? tak rasa ker?



tak perlulah kita cakap macam tuh,nampak sangat ko terdesak!
oppss! terdesak?? bukan terdesak tuh..terdesak nak cari follower..
tak kisahlah ko ada bape pulohjuta sekali pun ko punya follower
tapi isi dalam blog ko tuh,tak memberansangkan untuk orang membaca
tak guna jugaklah jahh! lebih balik buat persatuan sendiri,
sape blog yang paling ramai follower dia lah winner of the year!
katakau!!*merepek..he~


selingan iklan..



haha!rempit satu motor,,
kalau hebat ada bapa orang??
aku tak menafikan yang dulu aku pernah jugak buat kerja-kerja macam nie,
ermm,aku cerita sedikit okay! dulu masa mula-mula aku berbelog nie,
memang excited giler bapak ah..bile nampak ada orang follow blog kita
nie..mana tak nya rasa teruja tuh sangat-sangat membara dalam jiwa
cehhwahh! sampai sanggup pergi facebook orang tuh
sambil berkata..

'dah follow blog kamu,follow blog kami balik yer'blog kamu cantik..hehe

cehh! ayat skema masa tuh! almaklumlah nak suruh orang follow
blog kita,takkan lah nak guna bahasa yang kasar pulak kan,kan~
memang pendapatan nya merangsangkanlah,amboi bahasa! cantik gitu!haha
kadang-kadang satu hari boleh dapat berpuloh-puloh orang yang follow..

tapi itu kisah dulu,sekarang dah malas nak buat macam tuh,
prinsip aku sekarang.. 
Nak follow,follow lah,dialu-alukan,tak follow singgah blog aku nie pun jadilah..
that is my prinsip now..


entry aku buat nie bukan untuk tunjuk yang aku nie bajet bagus,ataupun
bajet 2012 ke hape?..
tapi~tunggu dulu,ade tapi nie..adalah untuk memberikan sedikit
nasihat dan pandangan untuk rakan-rakan blogger sekalian..tak perlu buat macam tuh,rasa annoying tahu! 


so,have fun and good day!


sekian...



4 comments:

Nur Aischa said...

a'ah kan betul tu. terpulang pd sesape nak follow atau tidak kan :)

zakirul rahim said...

hehe..tahu tak per..

Nur Syahid said...

terbaekkk laa.......

zakirul rahim said...

hehe..terrbbaeekkk! hehe,,boboiboy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...