Friday, September 9, 2011

korang dah raya? aku baru raya..=(

assalamualaikum..


hai sekalian!
ape kabar? bukan surat khabar yer..ee~*tumbuk kang!.ok!
korang raye? aku pun raya! hari ini raya yang kebape ekh?
ke11 ker? arrr..ko tengoklah raya ke bape pun aku lupa
tahu! tuh lah sibuk sangat dengan trial sampai mood raya
pun tak ade! adehh! 




ko tahu? hari ini baru aku start menjejak kaki keluar rumah
untuk beraya bersama kawan-kawan!arrrghh!
lembabnya aku? orang dah beraya berpuluh-puluh rumah
aku baru satu rumah untuk hari raya yang ke11.
mane taknya ko bayangkan
tiap kali aku nak pergi raya sahaja mesti ade yang menghalang.
nak tahu sape? tuh hah! cik buku.. fedup betul mak!




by the way,enjoy lah beraya hari ini,walaupun sekejap..
tapi kenikmatan beraya itu tetap ade..ceehh~ haha!




tak sabar nak habiskan trial then nak pergi beraya dengan 
kawan lagi macam tahun lepas! pewwh! syok dowh! 
nape nak join?jom ar..lagi ramai lagi good..


tengok raya tahun lepas nie..





so bagaimana raya anda? adakah sama seperti aku?
kalau same.ok! kite geng! peace yoo..


sekian

2 comments:

Fendy said...

raya2..raya sebulan kot...

.... said...

hehe..betul tuh..puasa sebulan raya pun sebulan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...