Tuesday, November 23, 2010

hari yang memenatkan.


salam,
hai,
hello,
ape khabar semua?sihat?hari ini semua budak_budak tg 5 smk seri pinang
exam spm,aku wish korang semoge dapat jawap and dapat A,,amin
topik aku hari ini  bukan nak cerite about budak spm 
tapi aku nak cerite ape yang berlaku semalam sehingge aku penat sangat_sangat

semalam aku pergi angsana,nak beli barang untuk esok 24h/b
pewhh!!best beb,
aku jalan_jalan dengan akak aku,
aku gerak dari rumah pukul 6 mcm gitu arr..
sampai sane dalam pukul 7..sampai_sampai jerk aku cari mesin ATM
yela beb,tak kan arr nak beli barang guna air liur kot.hahaha
aku cakap mak aku,aku nak keluarkan 1rat jerk
tapi aku pikir_pikir balik 1rat nak beli aper beb,kasut pun tak lepas
lepas tu aku pikir_pikir aku amek 3rat,
lepas 2,aku dgn akak aku pergi ar cari kedai nak beli kasut
pusing_pusing satu angsana aku dibuatnya..hahaha
setelah beberapa minit aku jumpe lah satu kedai nie
aku masuk,aku nak cari converse warne hitam yang aku nak sangat_sangat
hah!jumper,aku cakap dekat kakak tu aku nak saiz 7,
dalam 10minit gitu kakak tu dtg,
korang nak tahu tak dia kata aper,??
dye kate "tak ade saiz 7,dah abis"
arrr...begang jerk aku,,aku nak sangat_sangat kasut tu,tapi aperkan daya
tak ade rezeki..huahua
lepas tu aku pergi kedai lain.
kedai tu pun sama jugak,tak ade saiz 7...
arrr.lagi lar aku sedih,tapi die ade tunjuk kan aku satu kasut tu
dia kater design yang latest.aku tengok
mula_mula aku tak berminat langsung nak beli,tapi bila aku pakai smart lah pulak
aku pun beli jerk ar..walaupun mahal..
lepas abis tu,aku beli baju,
and then makan kat bawah..kat tempat biase..

angsana johor bahru...

                                                                                                
mee wantan,pewhh!!sedap giler beb
kalah mee rebus haji wahid
mameng A ar...try ar..
nie lar kasut yang aku beli..mahal tau
habis duit aku,
macam kasut nak pergi kebun x???
hahaha..

5 comments:

queenz intan soojung said...

real beb,,,x comey...ahaks!!
jgn mrh ea,,,
~soojung~

Siti Nadzirah Zakariah said...

npe kw pilih ksut uw..but dh bli an..ukeh lah..sesuai ngn jiwe kebun kw..huhu..

zakirul rahim said...

hahahaha...dah tu jerk yg ok bg aku....

scha sykes said...

hahaha kira okay jugak lah tuu, style ape :D

zakirul rahim said...

hahaha,,,tahu xper scha..stylekan.dyeorg
jeles sebenarnya...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...