Thursday, November 4, 2010

nothing to say!!!((GERAM))!!!!

              gua tak tahu kenapa??,tiba-tiba,budak tu nak luahkan perasaan ketidakpuas hatiannye dekat blog..agak-agak arr beb,kalo gua ader tersalah cakap ker kat lu,bagitahu arr,tak payah nak buat sampai nak keluarkan cerita dekat blog,agak-agak sikit perangai,aku tahu tu blog ko punye,ko boley tulis aper yang ko nak,tapi hati orang jaga ar sikit beb,gua nie bukan binatang tak ade perasaan,gua bukan manusia yang perfect..(langsong tak ader buat salah)..ade beb!..banyak salah gua..tapi lu pun same jugak,tak der lar perfect sangat,sebelum nie lu ade juga sakitkan ati gua,tapi gua pendam jerk beb..tak ade pun gua nak sebarkan kat orang ramai(kat blog ker,kat facebook ker)..agak-agak arr..gua sedih ar dapat friend yang macam nie,bertindak ikut suke ati jerk,
         k ar.gua malas nak cari pasal malam-malam bute macam nie,gua baru nak cuti dengan aman,tapi ade hal lar pulak,tapi ape2 pun..kepade budak tu,gua mintak maaf atas percakapan gua tadi kat lu,niat gua hanye nak bergurau,tapi tak tahu lar sampai tahap macam nie,,lagi sekali gua mintak maaf!!!!!!!!

8 comments:

hakimi said...

lek r bro,,jgn pasal psl bende kecik jer smpai nk gdoh2,,

zakirul rahim said...

ok2

Siti Nadzirah Zakariah said...

adat lah..manusia..lw aku jdi owg 2 pn aku akn wat bnde yang same..yelah sume org kadang2 x suke tindakan kite..aku pn kadang2 x sedo tindakan aku menguris aty org laen..manusia mne ade perfect..so masing2 pandai jge attitude masing2..jgn nanty depan kawan blakg lawan..peaca..

zakirul rahim said...

betul2...aku harap orang 2 xbuat lagi lar..

queenz intan soojung said...

wei ape ny kirul,,x moh la gadoh2,,kate kawan,, ko kene ingat,,setan mmg suke putuskn silaturrahim org,,lagi2 la yg rapat,,,

zakirul rahim said...

no komen....semua yang terjadi dah takdir,nak buat mcm maner...redha jerk larrrr....

Siti Nadzirah Zakariah said...

aku rse kne dua2 x buat lagi..sbb bnde xkan goyang law xde angin kencang yang bertiup kn..

zakirul rahim said...

eeeerrrrmmmmm...no coment....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...