Thursday, December 30, 2010

akan menyepi..

assalammualaikum waramatullahi wabarakatuh

sekarang jam kat komputer nie dah menunjukkan
3.18 pagi tepat..tinggal lagi beberapa jam jerk aku nak balik johor
hurrmmm..:( sedihnye nak tinggalkan sandakan.
ntah bile lagi aku nak datang sini.
hari ini penerbangan aku ker kota kinabalu dalam jam 8 lebih kot
dijangka sampai ke kota kinabalu jam 9 macam tuh,
lepas tuh dari kota kinabalu ke johor bahru jam 3 petang
pewwhhh!!lame tuh nak tunggu kat airport..
mesti aku bosan gile babi...hehehe
to blogger yang bace entry nie doakan aku selamat sampai
ke johor k,tak sabar nak jumpe kawan-kawan dengan family 
aku kat sane..doakan kan k..

ok,ok,ok,ok...cukup sampai situ jerk..
balik kepade tajuk.for your information blog
cerita budak bandar nie akan menyepi beberapa hari and maybe
beberapa minggu,atas sebab yang tak boleh diberitahu,
aku mintak maaf banyak-banyak atas kesulitan ini.
kepada yang follow blog ini sepanjang aku tak ade nanti
thank you so much,kalo korang nak aku follow blog ko balik
sila tinggalkan kan URL kat komen dibawah ini..jangan
tinggalkan kat shoutbox..nanti aku tak perasan,,
jangan lupa k.tinggalkan URL.
dan kepada yang singgah aku ucapkan ribuan terima kasih
atas kunjungan hormat anda ke blog aku nie..cewah!!hormat tuh nyah..
hahaha!

dikesempatan ini jugak aku nak ucapan selamat tahun baru
kepada seluruh rakyat malaysia,
semoga tahun 2011 yang akan menjelma tak lame lagi
memberikan korang manfaat dan semoga lebih baik dari tahun
yang sebelum ini,
kepada calon SPM 2011,jom kite kasih gempak
result SPM 2011 k..study betul-betul
dan do the very best k..chaiyok2x!!!hahaha!*poyo habis
wah..dah panjang dah entry aku nie.cukuplah sampai sini jerk,ingat 
sape yang nak aku follow blog korang letak URL atau alamat blog korang
kat komen nie..*url dengan alamat blog same jerk lah kan..haha!
tapi kena ingat...follow aku dulu baru aku follow ko balik ya...hehehe
seterusnya,thank you kepada yang datang,yang singgah dan yang follow
thank you so much..
*ikhlas dari hati ekh,bukan dari pundi kencing..opppsss!!haha!

ape-ape pun mintak maaf kalo banyak silap,
dan kite jumpe lagi nanti k..
tungguu kedatangan aku..haha!poyo lah aku nie..
k bye!!!!!!
:) :) :) :) :)
assalammualaikum...

*sorry ar..aku nak upload foto.tapi internet nie lembab nak mampos..
jadi tak boleh nak upload.....
*sorry juga,sebab aku skema hari nie..bukan selalu..
yer dak..huhu!

2 comments:

AISHA INANI said...

wahhhh!
shoknya berjalan2 ke sabahhh...

neway student lagik eh?
gut luck ehh spm this year!
jgn jadik mcm aku! hahha

Asrul "iLham" Sany said...

tak sabar mau ke sabah...
selamat tahun baru ya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...