Wednesday, December 22, 2010

diri aku

salam
hai

aku zakirul.dah kenalkan?
huhu,seorang budak yang berfikiran
tak bape nak waras..ahak!
aku hairanlah kenapa orang susah 
sangat nak tegur aku,?
kenape?
takut aku makan korang ker?
weii..come on lah.aku nie manusie
tak makan orang,aku makan pizza jerk..
hehe!

mase hari tuh,aku chat dengan member
lame aku kat fb,
perbualan kiteorang berbunyi macam gini:

si A:ko sombong ekh sekarang kirul?
aku: mane ade aku sombong,ko tuh yang sombong,
tak tegur aku pun kat sekolah,

si A: aku bukan tak nak tegur ko,tapi aku
takut ar nak tegur ko.
aku: *hanya mampu ketawe jerk*..

haha..aku tak sangke selame
aku hidup 16 tahun,ade juga orang takut dengan aku..
ekh,kawan...jangan lah takut dengan aku
aku baik lah..*baik lah sangat
lain kali kalo jumpe aku kat luar tuh tegur-tegur lah
insyaAllah aku tegur ko balik.
so,kesimpulannya..jangan lah malu-malu nak
tegur aku kat facebook,dekat blog
and mahupun diluar,tegur jerk k.

*kalo aku tak layan tuh nasib ar..hehehe


3 comments:

Siti Nadzirah Zakariah said...

hahha..sengal tol dak uw..sape beb?

zakirul rahim said...

nanti aku story kat sekolah...hahahaha

a n a s t a s y e a said...

akak nak tegur .. Emm.. Hai!!! =)

p/s: Terima kasih kerana follow blog anastasyea dan tinggalkan link blog anda dekat entry Saya Nak Follow Blog Anda .. Sila Tinggalkan URL Blog Di sini!. Sebagai membalas budi dan menghargai salam perkenalan dari anda .. saya ikhlas nak follow blog ini juga. Selamat berkenalan dan happy blogging =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...