Monday, December 13, 2010

wanita zaman sekarang part 1

salam
hai

hari ini aku nak cerita pasal
budak perempuan zaman sekarang yang 
terlalu open..
korang faham kan open tuh aper??
kalo tak faham sini aku terangkan.
open tuh bermaksud
terlalu terbuka.
tak kiralah dari segi aurat mahu pun
perkataan dan juga pakaian..

aku nie tak ade lah baik sangat
kadang-kadang aku ada juga
tinggal sembahyang dan buat dosa juga tapi
aku nak beri sedikit teguran kepada
orang perempuan kat luar sana yang
terlalu open giler,sampai sanggup
memdedahkan aurat..

tadi aku ade jalan-jalan kat fb aku,
aku ade terjumpe seorang perempuan nie,
dia duduk kat perak,
umur **,,nama*****
dirahsiakan okay!..bukan ape
nanti malu pulak die nie.
aku tengok die boleh bergambar dengan
berpakai baju yang amat seksi.
eh perempuan!come on lah wei..
ko tuh islam,takkan lah ko bangge
dengan pakai macam tuh,
bile orang tegur marah!
ape jenis manusia lah ko nie..

wei!ingatlah ko tuh islam!
bukan kristian.jagelah aurat sikit
minah..kalo ko tak suke nak pakai yang
tutup likup pun..pakailah pakaian
yang tak menampakkan badan ko tuh.!
kalo badan cantik tak apelah jugak..
apelah!

kepada yang baca nie,
dan anda terasa,aku selaku manusia 
biasa,mintak maaf k..
aku just nak menegur...
hope korang pikir2kan lah..
dan renungkanlah..
syaitan memang suka kita buat
perkara yang dilarang tuhan.
so pikir2kan lah yer..
kalo tak nak terima terpulang
kepada individu masing2.


topik ini akan bersambung!
tunnnggggguuuu yerrrr!

6 comments:

AnisZahra said...

Hehehe. :)

zakirul rahim said...

aniszahra:suke ekh..hehehehee

Seimura said...

cepatlah sambung. haha.

Betta sp said...

bagi la pompuan tuh baca entry nie:)

ANATI SOKI said...

hehehe... hot tak dia?? heheheh... mesti banyak peminat kan? hehehe.. biasala tuh.. nnt dia dah mtg.. insha-allah dia akan berubah :)

zakirul rahim said...

seimura:ok2..nanti saye sambung yer..jap2..huhu

betta:aku takot perempuan tuh terus berubah jerk jadi ustazah terus..hahaha

anati:hot apernye...dah lah itam...kureng pulak tuh...
peminat???no komen lah..awak paham2 jerk lah yer...kalo ader pun maybe die nakkan sesuatu dari perempuan macam tuh..tu lah..hope berubah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...