Saturday, December 25, 2010

menyepi selama 2 hari

salam
hai

ape kabo semua?waras ga?
kalo ga waras,makan ubat leeeerrrr..
tengok-tengok,baru dua hari tak update dah jadi
mak endon,ish2x..ekh!mat endon lah,cowy2!!
*hahaha..main manje-manje pulak aku nie.ahhai!
mesti korang tertanya-tanya kan aku berambos mane
selame dua hari sampai tak reti nak update blog,
wei!aku tak berambos manelah,aku ade
tapi feel nak update tuh yang tak der,
so aku tak update ar...ko tengok! nak update
pun mesti ade feel auw,kalo tak ade feel
tuh yang jadi downdate tuh,bukan update lagi
tapi dah downdate..

sejak dua ketiga menjak nie,
semase aku sakit,aku rasa malas jerk nak update blog
aku nie,tak tahu lah kenape,
maybe,ade bende kot...jeng,jeng,jeng,jeng!!
hahahahaha...whatever arr,yang
penting sekarang aku dah semakin pulih dari kesakitan 
yang ntah tak tahu,sakit ape,dan aku happy sebab
aku dah tak sakit!!!hehehe
thank ar kepade yang doakan aku tuh,
aku tak dapat nak balas jasa korang,tapi
Allah S.W.T sahaja yang akan balas nanti k..

eh,eh,eh,eh,eh..*brek emenjency
korang dapat rasakan tak yang aku nie lari topik
,kalo dapat rasekan baguslah,
hahahahahaha*gelak besar*
kalo korang nak tahu,aku nie memang suke lari topik
almaklumlah,memang dari kecik macam nie
nak buat macam mane,,
aku sebenonye,saje jerk kasih tajuk yang
kononnye gempak,supaye korang bace..haha!
yela,kalo bagi tajuk yang ntah ape2 nanti
korang nak bace lah pulak?..tahu jerk lah
human nie,suke memilih,,ahak!
aku cakap omputih nyah..power tak..
hahahahaha,,,
k ar.aku nak membute,
esok aku nak sambut hari natal dengan family aku,
aku chau dulu,sambil tinggalkan
senyuman untuk yang bace entry aku yang ntah ape2 nie
nah amek ko nyah!!!
:)


*korang mesti terkejutkan kenape orang islam
macam aku nie sambut hari natal kn!
nanti aku ceritekan yer..

2 comments:

Seimura said...

ala, baru dua hari tak update, bukan dua bulan. orang lain 3, 4 tak bulan tak update ok je. huhuh.

zakirul rahim said...

seimura: hehehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...