Monday, December 27, 2010

no more baju sekolah

assalamualaikum waramatullahi wabarakatuh..
no more baju sekolah??
hah!giler ker?minggu depan dah nak sekolah,
tapi tak beli baju sekolah lagi,budak nie tak nak sekolah ker ape?
hah!aku tahu korang mesti cakap macm tuh punya.
aku niekan pakar untuk meneka fikiran orang,walaupun aku
tak nampak korang,haha!*gurau*

memang betul aku tak beli satu benda lagi pun untuk 
sesi persekolahan 2011,langsong tak beli ape-ape lagi,
power tak aku nyah?padehal minggu depan nak naik sekolah tuh,
for your information,aku nie suke buat keje last minit,
tak tahu lar kenape,mungkin dah memang keturunan last minit kot,
hahah!*ade ker macm tuh?
sebab my mum pun selalu juga buat keje last minit,so mungkin juga lah
darah last minit tuh mengalir kat badan aku*merepek..
mak aku cakap tak payah nak beli baju sekolah,
pakai jerk yang lame,
hahahaha!ade ke patut mak aku suruh pakai yang lame,
dah tak muatlah mak,saye nie dah membesar so,kena beli baju baru.
biase ar mak aku tuh,die tak nak kuarkan duit
cakap suruh aku pakai baju lame,ade ker patot??tak patut kan..
*mesti korang kate budak nie tak reti bersyukurkan.
aku dah agak dah,bukan aku tak bersyukur,baju dah lame
tak kan nak pakai balik,tol tak?
hehehe!kalo korang pun tak nak kan..
tapi aku tahu mak aku bergurau dengan aku tuh..hehehe

dah lah buku teks aku tak amek lagi,
aduhai,sume member2 dah amek,aku sorang jerk tak amek,
masalah betul aku nie..biase ar aku,aku kan trouble boy..haha!
k ar,malas mak nak celoteh panjang-panjang.nanti
korang sakit telinga pulak,BTW..thank you bace entry aku nie,
and happy selalu,,
peace:)



7 comments:

areteacar said...

ADA AWARD UNTUK ANDA :D


http://banyaktehkereta.blogspot.com/2010/12/semua-yang-follow-blog-ini-wajib-baca.html

Siti Nadzirah Zakariah said...

hahha..kw makin gemok mok..:)

zakirul rahim said...

hahahaha,,,,memang aku makin gemok pun...

Fxysche Nas said...

alahai dak sekolah =p
belaja baik2 ye dik...
hehe

zakirul rahim said...

hehehehe....alright kak...

Asrul "iLham" Sany said...

selamat kembali ke sekolah......

zakirul rahim said...

hehehehe...thank you...doakan dpat 10 A+ untuk SPM tahun depan k....TQ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...